Pizza kan sagtens være en sund frokost. Bag med fuldkorn og top med grønt.

Sådan gør du

  • 1 Kom vand i en stor skål.
  • 2 Opløs gær i vandet.
  • 3 Tilsæt salt.
  • 4 Rør mel og rapsolie i dejen, rør godt.
  • 5 Ælt dejen godt på køkkenbordet eller en røremaskine.
  • 6 Kom dejen tilbage i skålen, læg et stykke husholdningsfilm over skålen.
  • 7 Lad dejen hæve min. 1 time og gerne længere ved stuetemperatur.
  • 8 Tænd ovnen på 220 grader.
  • 9 Læg bagepapir på en bageplade.
  • 10 Del dejen i fire.
  • 11 Rul dejen ud til pizzabunde.
  • 12 Bag bundene i ca. 10-15 minutter.
  • 13

    Topping til pizza:

    Skyl og skræl gulerødderne.
  • 14 Riv gulerødderne på et rivejern.
  • 15 Smør bundene med tomatpesto.
  • 16 Kom reven gulerod og reven ost på toppen.
  • 17 Bag pizzaerne ved 200 grader i ca. 7 minutter.
  • 18 Server 20 % til hvert barn
  • 19 Server 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Frokostpizza

Opskriften er udviklet af