Frokostflute

Sådan gør du

  • 1 Rør gæren ud i vandet.
  • 2 Tilsæt salt, olie og ca. 2/3 af melet.
  • 3 Ælt dejen godt.
  • 4 Færdigælt den på et melet bord med så meget mel, at dejen til sidst hverken hænger i hænder eller bord.
  • 5 Dejen skal være meget blød og smidig.
  • 6 Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, ca. 45 min.
  • 7 Ælt dejen let igennem og form ca. 6 lange brød.
  • 8 Læg dem på smurt bageplade eller bagepapir.
  • 9 Lad brødene efterhæve 15-20 min.
  • 10 Pensl dem med lunkent vand, rids brødene og drys dem med lidt groft salt.
  • 11 Bages 12-14 min. ved 250° på midterste ovnrille.
  • {{recipeDoneText}} Frokostflute

Opskriften er udviklet af