Frittata og hvidkål på japansk

Frittata og hvidkål på japansk

Frittata er italiensk og minder lidt om omelet eller quiche. Retten er simpel at lave og smager dejlig. Opskriften er til 2 voksne og 2 børn
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2

    Hvidkål:

    Tag de yderste blade af hvidkålen fra
  • 3 Skyl hvidkålen. Snit den i fine strimler
  • 4 Halver granatæblet. Skrab eller bank kernerne ud af den ene halvdel
  • 5 Rør wasabi ud i soja og fishsauce
  • 6 Smag salaten til med dressingen
  • 7 Tænd oven på 175 grader
  • 8

    Frittata:

    Vask og skræl kartoflerne. Skær kartoflerne i skiver
  • 9 Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset, og skær dem i skiver
  • 10 Pil løg og hvidløg, og skær dem i tynde både
  • 11 Skæl jordskokkerne, og skær dem i skiver
  • 12 Hæld olie i en dyb stegepande
  • 13 Varm olien op, og tilsæt grøntsagerne og kartoflerne sammen med hvidløg og paprika
  • 14 Steg et par minutter
  • 15 Læg grøntsagerne i et ildfast fad ca. 30x24 cm
  • 16 Pisk æg sammen med timian. Krydr med salt og peber
  • 17 Hæld æggemassen over grøntsagerne og kartoflerne
  • 18 Stil fadet i ovnen i ca. 20 min., til æggemassen har sat sig
  • 19 Lad frittataen køle lidt af
  • 20

    Servering:

    Del kålsalaten og frittaten i fire portioner. Godt 20 procent til hvert barn og små 30 procent til hver voksen. Server en skive rugbrød til hver person, gerne ristet.
  • {{recipeDoneText}} Frittata og hvidkål på japansk

Tip

Du kan bruge andre grøntsager i frittataen. Brug for eksempel porre, tomater, gulerødder eller persillerødder. Fishsauce har en speciel smag. Hvis du ikke bryder dig om fishsauce, kan du udelade den fra dressingen og i stedet bruge lidt mere soja.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier