Frittata og hvidkål på japansk

Spring kødet over en gang i mellem og lav i stedet en lækker vegetarret. Vælg gerne grøntsager i sæson, når du laver mad. Om vinteren kan det for eksempel være hvidkål.

Spring kødet over en gang i mellem og lav i stedet en lækker vegetarret. Vælg gerne grøntsager i sæson, når du laver mad. Om vinteren kan det for eksempel være hvidkål.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/4945/20550/1920/frittata_hvidkaal_paa_japansk.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Æg","Alias":"AEg"},{"Name":"Kål","Alias":"Kaal"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Grønt","Alias":"Groent"}]},{"GroupName":"Keywords","GroupAlias":"Keywords","Public":false,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"Aftensmad"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"aftensmad"},{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Lette retter","Alias":"LetteRetter"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"Aftensmad"},{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift fejlmeldt","Alias":"vSSOpskriftFejlmeldt"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Kål","Alias":"Kaal"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="11399" data-is-banner-enabled="False">

Opskriftskategorier