Frittata med mozzarellaost

Sådan gør du

  • 1 Pisk æg, 1/4 tsk salt, lidt sort peber, mælk og 1/2 spsk olivenolie sammen med en gaffel og stil blandingen til side.
  • 2 Svits champignoner, hvidløg, timian, forårsløg og mere peber i 3 min. på en pande i resten af olien.
  • 3 Tilsæt courgette, peberfrugt, resten af saltet og citronsaft, og steg i 3-4 min.
  • 4 Fjern panden fra varmen, tilsæt parmesanost.
  • 5 Hæld æggeblandingen over, sæt panden tilbage på varmen og steg det 1 min.
  • 6 Drys mozzarellaost over.
  • 7 Når osten er smeltet, er frittataen færdig.
  • 8 Servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Frittata med mozzarellaost

Opskriften er udviklet af