Frittata er en italiensk form for æggekage fyldt med skønne grøntsager. En rest af æggekagen kan kommes i køleskabet til næste dags madpakker, da den også smager godt kold.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern.
  • 2 Snit forårsløgene i tynde skiver.
  • 3 Svits broccoli og løg i 1 spsk olivenolie på en pande til det er blødt, men ikke har taget farve.
  • 4 Pisk æg, parmesanost, fløde, salt og peber sammen.
  • 5 Vend de stegte grøntsager og skinke skåret i strimler i.
  • 6 Varm 1 spsk olie op på en pande med slip-let belægning.
  • 7 Kom æggemassen på.
  • 8 Steg frittataen til den er fast ved svag varme ca. 20 minutter.
  • 9 Lad frittataen glide over på et stort fladt grydelåg.
  • 10 Læg panden over og vend frittataen tilbage på panden med den ustegte side nedad.
  • 11 Steg frittataen ca. 5 minutter på denne side.
  • 12 Skær frittataen i mindre stykker, pynt med parmesan og server med brød og grøntsager.
  • Så er det spisetid! Frittata med broccoli og skinke

Tip

Tilbehør: Fuldkornsbrød, Tomater gerne gule og røde Cherrytomater og oliven.

Opskriften er udviklet af