
Frittata er en italiensk form for æggekage fyldt med skønne grøntsager.
En rest af æggekagen kan kommes i køleskabet til næste dags madpakker, da den også smager godt kold.
Ingredienser
Sådan gør du
Sådan gør du
- 1 Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern.
- 2 Snit forårsløgene i tynde skiver.
- 3 Svits broccoli og løg i 1 spsk olivenolie på en pande til det er blødt, men ikke har taget farve.
- 4 Pisk æg, parmesanost, fløde, salt og peber sammen.
- 5 Vend de stegte grøntsager og skinke skåret i strimler i.
- 6 Varm 1 spsk olie op på en pande med slip-let belægning.
- 7 Kom æggemassen på.
- 8 Steg frittataen til den er fast ved svag varme ca. 20 minutter.
- 9 Lad frittataen glide over på et stort fladt grydelåg.
- 10 Læg panden over og vend frittataen tilbage på panden med den ustegte side nedad.
- 11 Steg frittataen ca. 5 minutter på denne side.
- 12 Skær frittataen i mindre stykker, pynt med parmesan og server med brød og grøntsager.
-
{{recipeDoneText}}