Frittata med asparges og tomat

Med italiensk inspiration

Sådan gør du

  • 1 Lad olien blive varm i en pande (ca. 21 cm i diameter) – en pande der kan tåle at komme i ovnen.
  • 2 Tilsæt kødet og steg det ved høj varme og under omrøring i ca. 3 min.
  • 3 Tilsæt de hakkede løg og peber.
  • 4 Steg i yderligere ca. 3 min., tag panden af varmen og lad fyldet køle lidt af.
  • 5 Pisk æg, mælk, ost, kørvel, salt og peber sammen og hæld det over kødet.
  • 6 Bag frittataen på en plade midt i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader.
  • 7 Knæk de nederste seje stykker af de grønne asparges.
  • 8 Flæk aspargesene og kom dem i en gryde med kogende vand.
  • 9 Kog dem i ca. 1 min.
  • 10 Køl straks aspargesene i iskoldt vand og vend dem sammen med de små tomater, rucola, olivenolie, eddike, salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Frittata med asparges og tomat

Tip

Server frittataen med salat og ristet rugbrød.

Opskriften er udviklet af