Friske forårsruller med laks og krydderurter

Sådan gør du

  • 1 Vend spinat og krydderurter i en skål med citronskal - og saft samt sesamolie. 
  • 2 Gør stykkerne af rispapir våde. Brug evt. en skål med vand til at dryppe dem i.
  • 3 Fyld rispapir med de friske krydderurter, spinat og stykker af laks. Der er beregnet et stykke laks til hver forårsrulle. 
  • 4 Snit rabarber, hvid asparges og grøn asparges i fine stykker og læg stykkerne på rispapiret. Det er vigtigt, at stykkerne er meget fine, da det ellers vil fylde for meget i forårsrullen, og den vil være svær at spise. 
  • 5 Drys med hasselnødder og krydr med salt og evt. ekstra sesamolie. 
  • 6 Rispapiret er nu klar til at blive rullet sammen til en forårsrulle. Sørg for at rulle forårsrullen stramt til. 
  • 7 Når forårsrullerne er færdige, er de klar til anretning på tallerken. Gør evt. som Claus Holm og halvér hver enkel forårsrulle. Det er ser fint og indbydende ud på tallerkenen. 
  • {{recipeDoneText}} Friske forårsruller med laks og krydderurter

Opskriften er udviklet af