Friske forårsruller med kylling, mango og slikærter

Fyld dine rispapir med kylling, mango og slikærter, og få fornemmelsen af, at du spiser middag i eksotiske Asien. Rullerne smager skønt, når du dypper dem i peanutdip.

Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Læg slikærterne i det sidste minut af kogetiden. Hæld vandet fra. Overbrus det hele med koldt vand, så det ikke koger videre.
  • 2 Rør ingredienserne til dippen sammen og smag til med salt/soya. Sæt dippen på køl indtil servering.
  • 3 Skær kød, mango og sukkerærter i tynde skiver/strimler.
  • 4 Fordel et salatblad med lidt nudler på midten af det fugtige rispapir, læg lidt kød, mango, sukkerærter og koriander på. Fold og server sammen med dippen.
  • {{recipeDoneText}} Friske forårsruller med kylling, mango og slikærter

Opskriften er udviklet af