Frisk pasta med skaldyr a la thai

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rens muslingerne i flere hold koldt vand. Bank de muslinger, som har åbnet sig, hårdt i bordet.
  • 2 Hvis de ikke har lukket sig efter et par minutter, kasseres de.
  • 3 Varm en gryde op. Kom muslingerne i den varme gryde, tilsæt hvidvin, og læg låg på gryden. Ryst indimellem gryden, og kog muslingerne ved høj varme, til de lige har åbnet sig.
  • 4 Skær hvidløg og chili i tynde skiver, og skær ingefær i tynde stave.
  • 5 Varm olien op i en wok, stor pande eller gryde, og rist hvidløg, chili og ingefær i et par sekunder, uden at de tager farve. Tilsæt farin og chilisauce.
  • 6 Tilsæt derefter jomfruhummerne, og steg i 5 min. (8 min. hvis de er store).
  • 7 Vend muslingerne og deres kogelage sammen med jomfruhummerne.
  • 8 Kog pastaen i en stor gryde letsaltet vand i det antal minutter, som er angivet på pakken.
  • 9 Vend den færdigkogte pasta grundigt sammen med jomfruhummere, muslinger og basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Frisk pasta med skaldyr a la thai

Tip

I stedet for jomfruhummer kan du anvende rejer med skal, som dog kun skal stege 2 min. Tilbehør: En stor skål grøn salat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier