Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat

Sådan gør du

  • 1 Bring vand i kog. Salt vandet. Kog den friske pasta som anvist på pakken. 
  • 2 Tag skålen du vil servere din pasta i frem. Læg lidt salat i bunden af skålen. 
  • 3 Skær mozzarella i skiver. Læg skiverne over den friske salat i skålen. 
  • 4 Snit den rå asparges. Husk at skære ca. 2 cm. af enden fra, da den ikke kan spises. Hæld stykkerne over salaten og mozzarellaen. 
  • 5 Hæld også citronsaft over. 
  • 6 Læg nu den færdigkogte pasta over. 
  • 7 Riv frisk peberrod over pastaen. 
  • 8 Skær laks i små stykker og læg dem ved pastaen i skålen. 
  • 9 Afslut med friskrevet parmesan, salt, peber og evt. citronsaft - og olie. 
  • {{recipeDoneText}} Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat

Opskriften er udviklet af