Frisk pasta med kødboller i tomatsovs

Der er næsten ikke noget mere romantisk end frisk pasta med kødboller i tomatsovs a la Lady og Vagabonden. Med Claus Holms opskrift er du sikret en smagfuld tomatsovs med en intens smag af tomater og timian, lækre kødboller og frisk pasta. Disse kødboller giver dig med garanti lyst til at sidde under åben stjernehimmel med rødternet dug, levende lys og romantik i luften. 

Sådan gør du

  • 1

    Tomatsovs

    Hak løg, gulerod og blegselleri. Kom stykkerne op i din gryde. 
  • 2 Skær også tomater i skiver og kom dem i gryden. Tilsæt også en god olivenolie og lad det snurre i fem minutters tid. 
  • 3 Når tomatsovsen har snurret, tilsættes også en god tomatsovs. Smag til med salt, peber og frisk rosmarin. Du kan også krydre med de krydderier, du nu foretrækker. 
  • 4

    Pasta

    Kog den friske pasta som anvist på pakken. Når pastaen er kogt færdig, lægges den i et stor fad - klar til anretning. Du kan selvfølgelig også portionsanrette på en tallerken. 
  • 5

    Kødboller

    Ved hakket oksekød med røget paprika, salt, peber og bacon i tern. Form farsen til kødboller og steg bollerne i olie og frisk rosmarin på panden. 
  • 6 Når kødbollerne er brunet godt af, tilsættes tomatsovsen på panden. Lad derefter sovsen og kødbollerne stå og trække. 
  • 7 Anret den friske pasta i et stort fad og fyld derefter kødboller og tomatsovs i. Drys med friskrevet parmesan og rosmarin. 
  • {{recipeDoneText}} Frisk pasta med kødboller i tomatsovs

Opskriften er udviklet af