Frisk pasta med hvidløg, olivenolie, chili og parmesanost

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 28 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 410 kcal
  • Fedtenergi 30 %

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen iflg. emballagens anvisning. 
  • 2 Pil og snit hvidløgsfed i ultrafine skiver. Steg disse skiver gyldne i den ene spsk. olivenolie, og lige inden de er færdige vendes chiliflagerne i. 
  • 3 Vend den varme pasta med hvidløg, chili, 2 spsk. olivenolie og smag til med peber. Salt er ikke nødvendigt. Dels er pastaen kogt i velsaltet vand (1 tsk. pr. liter, og 400 g pasta bør koges i 4 liter vand), og dels salter parmesanosten, der kommes på toppen af den varme pasta. 
  • 4

    Anretning

    Og ja – anret pastaen med parmesanost.
  • {{recipeDoneText}} Frisk pasta med hvidløg, olivenolie, chili og parmesanost

Tip

I Italien spiser man, til aftensmåltidet, først en antipasti, ofte en salat, herefter en pastaret (primi), så kød, fisk eller fjerkræ med grøntsager til (secondi), og slutter ofte med den dessert (dolce), som ofte er frisk frugt.

Opskriften er udviklet af