Her er en coleslaw-inspireret salat. Nok en af de mest populære salater hos hankønnet. Passer til svinekød, fjerkræ, laks. Bagte kartofler er også gode til.

Sådan gør du

  • 1 Skær evt. svær af baconen og skær den i små terninger eller tynde skiver.
  • 2 Steg dem gyldenbrune på en varm pande uden fedtstof, dryp af på køkkenrulle.
  • 3 Bræk evt. skiver i mindre stykker.
  • 4 Snit kålen, så fint du kan med en skarp kniv, udelad stok og yderblade.
  • 5 Snit radiserne fint.
  • 6 Pil og skær rødløget i ultratynde både.
  • 7 Rens og skær champignonerne i tynde skiver.
  • 8 Bland ingredienserne til dressingen.
  • 9 Ved serveringen: Bland grøntsager og dressing og smag salaten til med salt, honning og eddike.
  • 10 Anret i skål og drys baconen over.
  • {{recipeDoneText}} Frisk coleslaw med karry

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier