Canneloni med oksekød og tomatsovs

Sådan gør du

  • 1 Rør oksekødet sammen med hvidløg, løgpulver og røget paprika. 
  • 2 Læg pastapladerne ud på køkkenbordet. 
  • 3 Form en lang pølse af oksekød i hænderne og læg pølsen på pastapladen. Rul pastapladen om oksekødet til en aflang, rund canneloni. Fortsæt til der ikke er mere kød. Husk at komme lidt olie på kødet, så det hjælper med at holde pastaen sammen om kødet. 
  • 4 Tilsæt æblemost på en varm stegepande og steg de friske canneloni heri. 
  • 5 Tilsæt frisk basilikum, halverede champignoner, flåede tomater og tomater skåret i tern. Krydr med salt og peber.  
  • 6 Riv parmesan over og lad det hele stå i fem minutter og simre. Sæt derefter panden i ovnen i 5 minutter ved 200 grader. 
  • 7 Anret de færdige canneloni på en tallerken med tomatsovsen og grøntsagerne fra panden. Afslut med friskrevet parmesan. 
  • {{recipeDoneText}} Canneloni med oksekød og tomatsovs

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier