Friséesalat med bacon, croutoner og æggeblommer

Friséesalat er let bitter og god til den fede og salte bacon og æggeblommerne.

Sådan gør du

  • 1 Skær bacon i mindre stykker og steg dem i olie på panden.
  • 2 Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
  • 3 Kog æggene i syv minutter.
  • 4 Pil æggene. Kun blommen skal bruges, hviden kan hakkes, vendes med lidt mayonnaise og karry og fyldes i en sandwich.
  • 5 Skær brødet i tern og rist det i ovnen eller på en tør pande.
  • 6 Kom salat på fire tallerkener.
  • 7 Skær courgetten i tynde bånd med en urteskræller og kom dem på tallerkenerne.
  • 8 Bland olie med sennep og smag den til med salt og sukker. Dryp den over courgetterne.
  • 9 Fordel æg, croutoner og æg herpå og server med et drys timian.
  • {{recipeDoneText}} Friséesalat med bacon, croutoner og æggeblommer

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier