Frilandskotelet og bulgursalat med forårsløg og agurk

Sådan gør du

  • 1

    BULGURSALAT:

    Kog bulgur efter anvisningen på pakken. 

  • 2

    Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå. 

  • 3

    Skyl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne med en ske, og skær agurken i skiver. 

  • 4

    Skyl og pluk persillen. 

  • 5

    Vend forårsløg og agurk sammen med olie, spidskommen og chili, og vend herefter den afkølede bulgur i. Smag til med salt, og drys med persille. 

  • 6

    KOTELETTER:

    Pensl koteletterne med olie, og steg dem på en (grill)pande i 8-10 minutter på hver side. Servér sammen med bulgursalaten.

  • 7

    Servering

    Servér sammen med bulgursalaten.

  • {{recipeDoneText}} Frilandskotelet og bulgursalat med forårsløg og agurk

Opskriften er udviklet af