Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler

Sådan gør du

  • 1

    Kartoffelsalat

    Tænd ovnen på 180°.

  • 2

    Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra.

  • 3

    Skyl squash, og skær i grove stykker.

  • 4

    Vend dem med olie, plukket timian (gem lidt til pynt), salt og peber.

  • 5

    Fordel dem i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen i 20 minutter.

  • 6

    Bland de færdigbagte squash med kartofler og artiskokhjerter. Pynt med timian

  • 7

    Koteletter

    Blend mandlerne fint i en blender eller minihakker. 

  • 8

    Riv citronskal fint, og bland med mandlerne. 

  • 9

    Slå ægget ud, og pisk det let sammen. 

  • 10

    Vend koteletterne i mel, dernæst i æg og til sidst i mandelblandingen. 

  • 11

    Steg de panerede koteletter i olie på en pande i 4-6 minutter på hver side, til de er flot gyldne. 

  • 12

    Servér straks sammen med kartoffelsalaten.

  • {{recipeDoneText}} Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler

Opskriften er udviklet af