Frikadeller med vandkastanjer

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt.
  • 2 Hak vandkastanjerne i en blender eller foodprocessor, dog ikke alt for fint.
  • 3 Rør alle ingredienserne til farsen sammen.
  • 4 Lad farsen trække ca. 1 time i køleskab.
  • 5 Rør farsen igennem.
  • 6 Gennemsteg frikadellerne i olie.
  • 7 Tag frikadellerne af panden, når de er færdigstegt, så de ikke suger unødigt fedtstof.
  • 8 Hæld stegefedtet væk.ognbsp; Tilbehør til frikadellerne: Kog ekstra ris aftenen før.
  • 9 Opbevar dem i køleskab.
  • 10 Lav en rissalat med tern af peberfrugt, agurketern og majs.
  • 11 Smag til med lidt olie og limesaft.
  • 12 Krydr med salt og peber.
  • 13 Holder man af „hot“ mad kan der tilsættes lidt sambal oelek.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Frikadeller med vandkastanjer

Opskriften er udviklet af