Frikadeller med sommerkål

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg, groftrevet løg.
  • 2 Tilsæt melet. Rør herefter væsken i lidt ad gangen.
  • 3 Tilsæt evt. lidt mere væske, hvis farsen virker for fast.
  • 4 Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 5 Frikadellerne brunes 2 minutter på hver side.
  • 6 De vendes igen og steges færdige ca. 4 minutter på hver side ved middel varme.
  • 7 Tag frikadellerne af panden.
  • 8 Smelt smørret i en rummelig gryde og tilsæt fintsnittet kål, inden smørret begynder at blive brunt.
  • 9 Rør indtil kålen er faldet sammen.
  • 10 Tilsæt de hakkede tomater og lad kålen dampe ca. 5 minutter.
  • 11 Mærk om den er tilpas mør. Smag til med salt.
  • 12 Drys evt. med finthakket persille ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Frikadeller med sommerkål

Opskriften er udviklet af