Frikadeller med salat

Sådan gør du

  • 1 Frikadeller: rør kødet med salt.
  • 2 Tilsæt peber, æg og revet løg.
  • 3 Tilsæt melet. Rør herefter mælken i.
  • 4 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 5 Form farsen til 16 frikadeller med en spiseske.
  • 6 Brun frikadellerne ca. 2 minutter på hver side, ca. 4 minutter i alt.
  • 7 Skru ned til middel varme.
  • 8 Vend - og steg frikadellerne ca. 4 minutter på hver side, ca. 8 minutter i alt, til de er gennemstegte.
  • 9 Salat: skær tomaterne i kvarte.
  • 10 Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en teske.
  • 11 Skær agurken i tern.
  • 12 Skær forårsløget i tynde ringe.
  • 13 Hak hvidløget fint.
  • 14 Bland salaten og smag til med salt, peber og finthakket dild.
  • 15 Lun evt. frikadellerne.
  • {{recipeDoneText}} Frikadeller med salat

Opskriften er udviklet af