Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg og revet løg.
  • 2 Tilsæt letmælken lidt ad gangen. Rør herefter melet i.
  • 3 Lad farsen hvile i køleskab ca. 10 minutter.
  • 4 Tilsæt mere væske, hvis farsen bliver for fast.
  • 5 Varm fedtstof på en pande ved god varme - smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm.
  • 6 Form farsen med en spiseske.
  • 7 Brun frikadellerne ca. 2 minutter på hver side, ca. 4 minutter i alt.
  • 8 Skru ned til middel varme.
  • 9 Vend - og steg frikadellerne ca. 4 minutter på hver side, ca. 8 minutter i alt, til de er gennemstegte.ognbsp;Dressing: Rør alle ingredienser sammen og smag til. Lad dressingen trække ½ time.
  • {{recipeDoneText}} Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing

Opskriften er udviklet af