Frikadeller med grønt og salat

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Hakket svinekød røres med salt, løg, gulerod, pastinak, chili, æg og mel.
  • 3 Mælken tilsættes lidt af gangen til farsen er jævn og glat i konsistensen.
  • 4 Sæt farsen i køleskabet ½ time.
  • 5 Farsen formes til ca. 16 frikadeller.
  • 6 De steges gyldne på en pande i rapsolie i ca. 8 min. på hver side.
  • 7 Frikadellerne kan også blot brunes og steges færdige i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. til de er gennemstegte.
  • 8 Grapefrugten skrælles og skæres i skiver, som vendes med gulerødder, spinat og olivenolie.
  • 9 Græskarkernerne ristes på en tør pande til de begynder at poppe lidt, soja tilsættes og varmer med i 1-2 min.
  • 10 Kernerne hældes ud på en tallerken, krydres med peber og afkøles.
  • 11 Vend salaten med de ristede græskarkerner og plukket brøndkarse.
  • 12 Servér frikadellerne med salaten og kogte nye danske kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Frikadeller med grønt og salat

Tip

Variér dine frikadeller med forskellige grøntsager som fx revet knoldselleri eller squash.

Opskriften er udviklet af