Frikadeller med feta og soltørrede tomater

Sådan gør du

  • 1 Rør svinekødet med revet løg, salt og friskkværnet peber.
  • 2 Tilsæt et æg ad gangen inden melet kommes i.
  • 3 Slut med mælken og rør i farsen til den er lind.
  • 4 Herefter røres feta i tern, soltørrede tomater og timian i.
  • 5 Lad farsen hvile i 20 min. inden frikadellerne steges gyldne på panden. Agurken til tzatziki rives, saltes og trækker i 10 min.
  • 6 Vrides så væsken løber fra og røres herefter i fromage frais med knust hvidløg og jomfru olivenolie.
  • 7 Smag til med salt og peber.
  • 8

    Servering:

    Server frikadeller og tzatziki med blandet salat, brød og et godt glas vin.

  • {{recipeDoneText}} Frikadeller med feta og soltørrede tomater

Opskriften er udviklet af