Frikadeller med blomkål og appelsin

Sådan gør du

  • 1 Farsen æltes med bacontern, den mørke øl, frisk timian, sennep samt salt og peber. Farsen rulles til frikadeller, og disse steges i vindruekerne olie på en pande. Steg frikadellerne ved medium varme i små 10 minutter. 
  • 2 Pluk halvdelen af dit blomkålshoved til små buketter. Steg disse på samme pande. Tilføj lidt revet appelsinskal - og saft samt hvidløg. 
  • 3 Skræl resten af appelsinen og skær den i skiver. Snit derefter fint den resterende del af blomkålet og bland med appelsinen. Vend med feta og nødder. Krydr med peber og pynt med frisk timian. 
  • 4 Servér de lune frikadeller med det stegte blomkål og den friske blomkålssalat med appelsin og feta ved siden. 
  • {{recipeDoneText}} Frikadeller med blomkål og appelsin

Opskriften er udviklet af