Frikadeller
Frikadeller går aldrig af mode. Server dem med traditionelle kogte kartofler, bagekartofler eller spidskålsalat.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Pil og hak løget.
  • 3 Kom kød og løg i en stor skål og rør rundt.
  • 4 Kom salt og peber i skålen. Rør godt.
  • 5 Slå ægget ud i en kop og hæld det i skålen. Rør godt.
  • 6 Kom hvedemelet i skålen og rør rundt.
  • 7 Kom lidt efter lidt mælken i skålen. Rør til farsen er tilpas, den må ikke være for blød.
  • 8 Form 12 frikadeller med en dessertske og læg dem på en tallerken.
  • 9 Kom olie og smør på en pande og varm det op.
  • 10 Kom frikadellerne på panden, og brun dem på alle sider.
  • 11 Skru ned og steg frikadellerne i 15-20 minutter til de er gennemstegte.
  • 12 Tag frikadellerne af og læg dem i et fad.
  • 13 Server frikadellerne med tilbehør.
  • {{recipeDoneText}} Frikadeller

Tip

Forslag til tilbehør: coleslaw, kogte kartofler eller bagte kartofler

Opskriften er udviklet af