Fransk toast med brombærsirup

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær brødet i 12 skiver.
  • 2 Pisk æg, sukker, citronskal, salt, mælk og vanilleognbsp; i en skål.
  • 3 Vend brødene i æggeblandingen og læg dem på en tallerken.
  • 4 Hæld resten af æggeblandingen over brødene, læg et stykke plasticfilm over og stil brødene i køleskabet natten over.
  • 5 ognbsp;Bland 21/2 dl vand, brombær, sukker, citron- og appelsinsaft og revet skal i en kasserolle.
  • 6 Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det småkoge 1 min.
  • 7 Fjern fra varmen og rør maizenamel i.
  • 8 Sæt kasserollen tilbage på varmen og småkog siruppen indtil den er tyk og klar (ca. 1 min.).
  • 9 Varm ovnen op til 200°.
  • 10 Brødene skal have stuetemperatur før stegning.
  • 11 Steg brødene på en varm pande 3 min.
  • 12 Vend dem og steg dem på den anden side 3 min.
  • 13 Sæt dem på en bageplade når de er stegt.
  • 14 Bag de franske toasts 10 min. i ovnen, eller indtil de er svulmet op.
  • 15 Servér med brombærsirup.
  • Så er det spisetid! Fransk toast med brombærsirup

Tip

Solbær eller blåbær kan også bruges. Hvis der bruges solbær skal der lidt mere sukker i.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier