Fransk kødsuppe
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom ben og kød i en gryde og hæld vand på.
  • 2 Bring langsomt i kog uden låg.
  • 3 Skum godt.
  • 4 Tilsæt salt og hele peberkorn og lad suppen småkoge med det ene pillede og delte løg samt 1 skivet gulerod og 1 skivet porre under låg i 2½-3 timer.
  • 5 Gør imens grønsagerne i stand: Pastinak, selleri og resten af gulerødderne skæres i terninger, de pillede løg og porrerne i skiver.
  • 6 Tag kødet op af suppen og si suppen.
  • 7 Hæld den tilbage i gryden.
  • 8 Tilsæt resten af grønsagerne og lad suppen koge endnu en halv time.
  • 9 Slå marven ud af marvbenene og skær kødet fra benene og skær det derefter i mindre stykker.
  • 10 Kom begge dele i suppen til sidst.
  • 11 Smag suppen til med salt og peber og servér med flûtes til.
  • {{recipeDoneText}} Fransk kødsuppe

Opskriften er udviklet af