Fransk æbletærte
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Dej:

    Hak mel og smør sammen til dejen.

  • 2 Tilsæt sukker og cremefraiche og ælt hurtigt dejen sammen.
  • 3 Lad den hvile i køleskab 1.2 -1 time.
  • 4 Rul dejen ud til en cirkel, ca. 3 mm tyk, og beklæd tærteformen på 24 cm.
  • 5 Prik dejen og stil formen 10 min. i fryser.
  • 6 Bag tærtebunden 10 min. ved 200° på nederste rille.
  • 7

    Fyld:

    Skræl æblerne. Skær dem i tynde skiver og læg dem på tærtebunden.

  • 8 Pensl tærten med smeltet smør og drys sukker på.
  • 9 Bag den på nederste rille 10-15 min. ved 225°, til æblerne er møre.
  • 10 Tag tærten ud af ovnen.
  • 11 Gnid abrikosmarmeladen gennem en trådsigte, varm den igennem med 1 spsk vand, pensl det på æblerne.
  • {{recipeDoneText}} Fransk æbletærte

Opskriften er udviklet af