Fragteliterulle med Tobleronecreme og rå hindbærsauce

Sådan gør du

  • 1 Riv marcipanen og rør den med mælk.
  • 2 Pisk æggehviderne stive.
  • 3 Tilsæt sukker og pisk til hviderne bliver blanke og lidt seje.
  • 4 Vend marcipan og æggehvide sammen.
  • 5 Spred dejen ud på en bageplade i rektangel ca. 20 cm x 30 cm ca. 1/2 -1 cm tyk.
  • 6 Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter.
  • 7 Læg et let klæde over bunden og lad den køle af.
  • 8 Hak Toblerone og smelt den i fløde over svag varme og under omrøring.
  • 9 Lad chokoladefløden køle af, stil den i køleskab ca. 2 timer.
  • 10 Skær hårde kanter af dejbunden.
  • 11 Spred chokoladecremen ud over bunden. Rul forsigtigt kagen sammen.
  • 12 Kom køkkenfilm omkring og stil den i fryseren 1/2 time lige inden servering.
  • 13 Kog hindbærrene et par minutter i lidt vand.
  • 14 Mas dem gennem en sigte, bevar saften, kom sukker i og afkøl hindbærsaucen.
  • 15 Skær den kolde rulle i skiver med en skarp kniv og server hindbærsaucen til.
  • {{recipeDoneText}} Fragteliterulle med Tobleronecreme og rå hindbærsauce

Opskriften er udviklet af