Forloren hare med svampe, pancetta, timian og flødesauce

Energiinformation

  • Energi 3694 kJ
  • Energi 880 kcal
  • Protein 45 g
  • Fedt 73 g
  • Kulhydrat 14 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1 Riv løg fint på et rivejern. Rør det i kødet sammen med salt og peber.
  • 2 Rør derefter kødet med et æg ad gangen, tilsæt derefter mel og mælk og smag til med salt og peber. 
  • 3 Rens svampene og snit dem og hvidløget fint, steg dem hårdt af på en varm pande i olivenolie, krydr med salt og peber. 
  • 4 Form farsen til et fladt farsbrød i en lille bradepande, kom de stegte svampe derpå og dæk det til med pancetta. 
  • 5 Hak timian fint, drys det på kødet og hæld fløde og mælk ned i bradepanden. 
  • 6 Bag i forvarmet ovn på 200° i ca. 40 minutter indtil det er gyldent og færdigt. 
  • 7

    Anretning

    Anret skiver af forloren hare med flødesaucen og nye kogte kartofler, serveres med drueagurker eller rødbeder.
  • {{recipeDoneText}} Forloren hare med svampe, pancetta, timian og flødesauce

Tip

Kan fint laves med kantareller og kyllingekød

Opskriften er udviklet af