Forloren hare med couscous og stegte druer

Sådan gør du

  • 1 Bland kødet og krydr med salt, røget paprika og det pivfrække krydderi.
  • 2 Rul farsen i små pølser med parmaskinke omkring.
  • 3  Steges på panden i cirka 4-5 minutter. Husk at vende dem undervejs.  
  • 4 Kom sirup på og sæt den i ovnen ca. 160 i 10 minutter.  
  • 5 Skræl og del de hvide asparges i halve, kom dem på den samme pande og steg i 2 min. Skyl de små klaser af druer og steg også dem på panden i 3-4 minutter.  
  • 6 Bland grøntsager med creme fraiche og krydr med det, som du ellers har brugt.  
  • 7 Vend den færdige couscous eller bulgur med citron og olie og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Forloren hare med couscous og stegte druer

Opskriften er udviklet af