Forloren hare af svinekød

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt rasp.
  • 2 Tilsæt bouillon lidt efter lidt.
  • 3 Form farsen til et aflangt brød.
  • 4 Læg det i et ovnfast fad med baconskiverne lagt på tværs af farsen.
  • 5 Sæt farsbrødet i ovnen. Tænd ovnen på 200 grader.
  • 6 Efter ca. 15 minutter hældes 1 dl vand og 3 dl mælk ved ”haren” for at give sauce.
  • 7 Lad ”haren” stege i alt ca. 1 time.
  • 8 Stik en kødnål i ”haren”.
  • 9 Kødsaften skal være klar, så er den gennemstegt.
  • 10 Tag ”haren” ud og hold den varm.
  • 11 Si skyen over i en gryde, tilsæt fløde og ribsgelé.
  • 12 Giv saucen et opkog.
  • 13 Drys saucejævner i og smag til med salt og peber.
  • 14 Tilsæt evt. kulør.
  • {{recipeDoneText}} Forloren hare af svinekød

Tip

Der kan tilsættes ½ dl fløde til saucen, men så bliver retten federe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier