Forloren hare
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Ælt kødet sammen med rasp, krydderier, æg og væde til en fast fars.
  • 2 Form farsen til en tyk pølse og læg den i et ovnfast fad.
  • 3 Læg baconskiver over farsen.
  • 4 Brun det i ovnen på midterrillen i 15 min. ved 225 grader.
  • 5 Dæmp varmen til 160 grader, til farsen er gennemstegt. 
  • 6

    Sauce:

    Si skyen op i en gryde, pres så meget som muligt gennem sien med bagsiden af en ske.
  • 7 Varm skyen op og jævn med majsstivelse udrørt i fløde.
  • 8 Kog saucen igennem og smag til med salt, peber og gelé.
  • 9

    Servering:

    Serveres med kogte kartofler, evt. brunede kartofler, rødkål, syltede asier eller agurker og ribsgelé.
  • {{recipeDoneText}} Forloren hare

Opskriften er udviklet af