Forloren and med figner, chorizo og fennikelsalat

Energiinformation

  • Energi 1724 kJ
  • Energi 410 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrat 19 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær et snit ned igennem kødet på langs uden at skære igennem og læg kødet mellem 2 stykker fryseposer og bank det fladt ca. 1/2 cm i tykkelsen. 
  • 2 Hak figner, løg, hvidløg og pølse groft, bland det sammen, fordel det ud på kødet og krydr med salt og peber. 
  • 3 Rul kødet sammen, fordel rosmarin kvistene deromkring, kom kødet ned i en rugbrødsform smurt med 1 spsk. olivenolie og pres det fladt. Bages i forvarmet ovn på 200° i ca. 30 minutter. 
  • 4 Snit fennikel fint, pil appelsinen og skær den i skiver, bland det sammen til en salat med 1 spsk. olivenolie og smag til med salt og peber. 
  • 5

    Anretning

    Anret skiver af kødet med fennikelsalat og server med brød.
  • {{recipeDoneText}} Forloren and med figner, chorizo og fennikelsalat

Tip

Man kan fint tilsætte 2,5 dl fløde i rugbrødsformen, hvis man ønsker sauce til retten. Hasselbagte kartofler passer rigtigt fint til denne ret.

Opskriften er udviklet af