Forårsløg og gulerødder i sennepssauce med ærtepuré

Sådan gør du

  • 1

    Grøntsager:

    Skær gulerødderne i stave og kog dem og de hele forårsløg 4 minutter i bouillon.
  • 2

    Sennepssauce:

    Tag grønsagerne op og rør sennep og flødeost i bouillonen.
  • 3 Kog bouillonen i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.
  • 4 Vend grønsagerne i saucen inden serveringen.
  • 5

    Puré:

    Kog ærterne 2 minutter i bouillon. Tilsæt cremefraiche og blend det hele.
  • 6 Smag puréen til med salt og peber.
  • 7

    Anretning:

    Anret grønsagerne med en top af ærtepuré og pynt med karse.
  • 8 Spis brød til.
  • {{recipeDoneText}} Forårsløg og gulerødder i sennepssauce med ærtepuré

Opskriften er udviklet af