Forårsbrunch 1.0
Sæt god tid af i weekenden og nyd en lækker brunch sammen med familien
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Røget laks på fuldkornstoast:

    Rist brødet på begge sider på en brødrister
  • 2 Smør brødet med smøreost
  • 3 Læg røget laks på brødet
  • 4

    Skyr med mysli og honning:

    Kom skyr i fire glas
  • 5 Kom mysli på toppen
  • 6 Hæld lidt honning over
  • 7

    Hjemmelavet saft:

    Skræl gulerødder og ingefær
  • 8 Skyl æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i tern
  • 9 Kør det hele igennem en saftpresser
  • 10 Server et glas til hver person
  • 11

    Pandekager:

    Bland hvedemel, havregryn, fuldkornshvedemel, bagepulver og salt i en skål
  • 12 Bland honning, rapsolie, kærnemælk og æg i en anden skål
  • 13 Bland de tørre og våde ingredienser til dejen er glat
  • 14 Kom lidt smør på en stegepande
  • 15 Sæt stegepanden på et blus og varm op
  • 16 Hæld dej på panden og tip rundt, til dejen fylder hele stegepanden
  • 17 Steg pandekagen til den er gylden på begge sider
  • 18 Gentag med resten af dejen, der bliver cirka 10 pandekager
  • 19 Hold pandekagerne varme under stanniol eller i ovnen ved svag varme i ovnen
  • 20 Del portionen i fire og server med en spiseskefuld marmelade til hver pandekage
  • 21

    Rugbrød med ost:

    Server en skive rugbrød med to skiver ost til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Forårsbrunch 1.0

Tip

Rist mysli på panden, det gør den ekstra sprød

Opskriften er udviklet af