Sæt god tid af i weekenden og nyd en lækker brunch sammen med familien
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Røget laks på fuldkornstoast:
  • 2 Rist brødet på begge sider på en brødrister
  • 3 Smør brødet med smøreost
  • 4 Læg røget laks på brødet
  • 5 Skyr med mysli og honning:
  • 6 Kom skyr i fire glas
  • 7 Kom mysli på toppen
  • 8 Hæld lidt honning over
  • 9 Hjemmelavet saft:
  • 10 Skræl gulerødder og ingefær
  • 11 Skyl æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i tern
  • 12 Kør det hele igennem en saftpresser
  • 13 Server et glas til hver person
  • 14 Pandekager:
  • 15 Bland hvedemel, havregryn, fuldkornshvedemel, bagepulver og salt i en skål
  • 16 Bland honning, rapsolie, kærnemælk og æg i en anden skål
  • 17 Bland de tørre og våde ingredienser til dejen er glat
  • 18 Kom lidt smør på en stegepande
  • 19 Sæt stegepanden på et blus og varm op
  • 20 Hæld dej på panden og tip rundt, til dejen fylder hele stegepanden
  • 21 Steg pandekagen til den er gylden på begge sider
  • 22 Gentag med resten af dejen, der bliver cirka 10 pandekager
  • 23 Hold pandekagerne varme under stanniol eller i ovnen ved svag varme i ovnen
  • 24 Server hver pandekage med en spsk marmelade
  • 25 Del portionen i fire og server med en spiseskefuld marmelade til hver pandekage
  • 26 Rugbrød med ost:
  • 27 Server en skive rugbrød med to skiver ost til hver voksen
  • Så er det spisetid! Forårsbrunch 1.0

Tip

Rist mysli på panden, det gør den ekstra sprød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier