Forårets grøntsagsfrikassé
Frisk citrus, cremet fløde og mættende kartofler – perfekt til en tur ud i det spirende forår.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kog kartoflerne møre i letsaltet vand (ca. 15 minutter). Skær dem ud i grove tern.
  • 2 Hak løg og hvidløg fint.
  • 3 Smelt smørret i gryden og steg løg og hvidløg glasklare.
  • 4 Tilsæt kartofler og fløde og varm det hele godt igennem.
  • 5

    Imens skæres asparges i tynde skiver på skrå.

  • 6

    Skær den gule del af skallen af citronen og hak det meget fint.

  • 7

    Vend asparges, citronskal og grofthakket dild i frikasséen.

     

  • 8

    Smag til med salt, peber og citronsaft.

     

  • 9

    Server retten med et stykke groft rugbrød eller et skindstegt stykke fisk.

  • Så er det spisetid! Forårets grøntsagsfrikassé

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier