Forårets grøntsagsfrikassé
Frisk citrus, cremet fløde og mættende kartofler – perfekt til en tur ud i det spirende forår.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne møre i letsaltet vand (ca. 15 minutter). Skær dem ud i grove tern.
  • 2 Hak løg og hvidløg fint.
  • 3 Smelt smørret i gryden og steg løg og hvidløg glasklare.
  • 4 Tilsæt kartofler og fløde og varm det hele godt igennem.
  • 5 Imens skæres asparges i tynde skiver på skrå.
  • 6 Skær den gule del af skallen af citronen og hak det meget fint.
  • 7 Vend asparges, citronskal og grofthakket dild i frikasséen.  
  • 8 Smag til med salt, peber og citronsaft.  
  • 9 Server retten med et stykke groft rugbrød eller et skindstegt stykke fisk.
  • {{recipeDoneText}} Forårets grøntsagsfrikassé

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier