Sådan gør du

  • 1

    Bunde

    Sæt ovnen til 175 gr.
  • 2 Smør formene med smør og rasp.
  • 3 Bland mel, kartoffelmel og bagepulver sammen i en skål.
  • 4 Pisk æg og sukker til en tyk og cremet masse. 
  • 5 Sigt de tørre ingredienser ned i dejen og vend forsigtigt rundt.
  • 6 Fordel dejen i de 3 forme. Bundene skal bages i ca. 15-20 min. Afkøl bundene.   
  • 7

    Creme

    Kom ca. 2 dl piskefløde i en stor skål. Kom kagecremespulver i og pisk, indtil det begynder blive helt stift. Tilføj vaniljesukker.
  • 8 Hæld fløden i lidt ad gangen, imens du pisker. Vend til sidst den tyrkiske yoghurt i.   
  • 9

    Bær

    Vask bærrene og skær jordbærerne ud i mindre stykker. 
  • 10 Placer den første bund på fadet, fordel ⅓ del af cremen, og fordel ⅓ del af bærrene. 
  • 11 Gør det samme med næste bund og så fremdeles, indtil du er færdig. 
  • 12 Drys til sidst lidt flormelis over bærrene.
  • {{recipeDoneText}} Fødselsdagslagkage

Opskriften er udviklet af