Foccacia med tomat og rosmarin

Sådan gør du

  • 1 Kom lunkent vand i en skål og tilsæt tomatpuré, gær og halvdelen af saltet.
  • 2 Rør mel i lidt ad gangen til dejen slipper, men stadig er fugtig.
  • 3 Stil blandingen et lunt sted og lad det hæve i ca. 30 min.
  • 4 Derefter æltes dejen let og fordeles i en smurt bradepande.
  • 5 Tryk huller i dejen med fingrene.
  • 6 Blend skyllet rosmarin med olivenolie og fordel det over dejen.
  • 7 Slut med lidt groft salt og bag i forvarmet ovn ved 200-220 C i ca. 20 min.
  • 8 Skær foccacioen i stykker på 5 x 5 cm.
  • 9 Opskriften kan varieres i det uendelige med hvidløg, nødder, pinjekerner, timian, oregano etc.
  • {{recipeDoneText}} Foccacia med tomat og rosmarin

Opskriften er udviklet af