Foccacia brød med løg, gedeost og rosmarin

Foccacia brød med løg, gedeost og rosmarin

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1033 kJ
  • Energi 246 kcal
  • Protein 8 g
  • Fedt 7 g
  • Kulhydrat 36 g
  • Kostfibre 2 g
  • 1

    Beskrivelse

    Hæld vandet i en stor røreskål og opløs gæren deri. Tilsæt salt, olie og begge typer mel og rør det godt sammen. Dejen skal være blød og klistret uden at være flydende. Kom køkkenfilm over skålen og lad dejen langtidshæve i køleskabet i 8-10 timer. (Dejen skal være blød og luftig, når den har hævet). 

  • 2

    Hæld dejen ned i en lille bradepande med bagepapir smurt med olie og lad dejen hæve lunt i ca. 2 timer til dobbelt størrelse. 

  • 3

    Skær løg og rosmarin groft, bræk gedeosten i mindre stykker og fordel det forsigtigt ud over dejen i bradepanden. Bag brødet i forvarmet ovn på 200° i ca. 45-55 minutter, tag brødet ud og lad det køle ned på en bagerist.

  • Så er det spisetid! Foccacia brød med løg, gedeost og rosmarin

Tip

Kan fint laves med tomater, oliven og andre krydderurter.

Opskriften er udviklet af