Focaccia med asparges

Dejen til disse focaccia er koldhævet, så husk at begynde dagen før.

Sådan gør du

  • 1 Rør gæren ud i vandet i en skål. Rør salt, olie og hvedemel i, indtil dejen er løs og jævn. Den skal være ganske klæg.
  • 2 Dæk med film, og stil køligt i 12-24 timer. Tag dejen ud fra køleskabet. Dæk to bradepander med bagepapir.
  • 3 Del dejen i fire dele, væd hænderne i vand først. Træk dejen ud i 4 aflange stykker, de skal være cirka 2 centimeter tykke.
  • 4 Læg dejen to og to på to bradepander.
  • 5 Pres ordnede asparges ned i dejen. Lad dej med asparges stå og efterhæve i 1 time.
  • 6 Sæt varmluftsovnen på 215 grader.
  • 7 Fordel olie og salt over dej og asparges.
  • 8 Bag begge bageplader samtidig. Begynd at kikke efter 20 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Focaccia med asparges

Opskriften er udviklet af