Flirtende frikadeller

Sådan gør du

  • 1 Kom couscous i ¾ dl kogende vand og lad det stå ca. 5 minutter. ognbsp;
  • 2 Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg.
  • 3 Vend 2 spsk hakket persille, smuldret feta og couscous i farsen.
  • 4 Sæt evt. farsen i køleskabet 15 minutter–1 time, hvis der er tid til det.
  • 5 Form kødet til ca. 16 små frikadeller.
  • 6 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 7 Brun fridadellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 6 minutter.
  • 8 Gem 4 frikadeller i køleskabet til madpakken næste dag. ognbsp;
  • 9 Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teskeog skær den i skiver eller tern.
  • 10 Skær tomater i tern. Hak løg og hvidløg fint.
  • 11 Bland det og smag til med salt, peber og finthakket dild eller mynte.
  • {{recipeDoneText}} Flirtende frikadeller

Opskriften er udviklet af