Flanksteak med Vesterhavsost og blommesirup

Sådan gør du

  • 1 Kog honning og eddike ved god varme i 2-3 minutter.
  • 2 Lad siruppen køle af.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Varm olie på en pande ved god varme.
  • 5 Brun kødet et minut på hver side.
  • 6 Skru ned til middel varme og steg færdigt 5-6 minutter på hver side.
  • 7 Skær en flig af kødet og se om det er rosa indeni.
  • 8 Skyl og tør rucola og fordel den på et stort fad.
  • 9 Skær kødet i tynde skiver på skrå på tværs af kødfibrene.
  • 10 Fordel kødet på salaten og dryp med blommesirup.
  • 11 Skær tynde skiver af osten og riv flager af den henover.
  • 12 Kværn sort peber på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Flanksteak med Vesterhavsost og blommesirup

Opskriften er udviklet af