Flanksteak i lun sandwich

Sådan gør du

  • 1 Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
  • 2 Skyl, tør og nip salatblade og persille.
  • 3 Skær gulerødder og courgette i tynde stænger, flæk og halver forårsløgene.
  • 4 Læg grøntsagerne på et fad og drys dem med lidt salt.
  • 5 Dryp olie over og vend dem grundigt rundt.
  • 6 Varm en grill- eller jernpande op ved god varme.
  • 7 Grill grøntsagerne 1 minut.
  • 8 Vend dem og giv dem 1-2 min. på den anden side.
  • 9 Tag dem af panden.
  • 10 Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber og pensl med lidt olie på begge sider.
  • 11 Varm en grillpande op ved god varme.
  • 12 Steg kødet 5-7 minutter på hver side.
  • 13 Tag kødet af panden og skær det på skrå i tynde skiver på tværs af kødfibrene.
  • 14 Flæk bollerne, grill dem evt. let på hver side i ovnen, og smør dem med dressingen.
  • 15 Læg bollerne sammen om flanksteak, grøntsager, salat og persille.
  • {{recipeDoneText}} Flanksteak i lun sandwich

Opskriften er udviklet af