Flankesteg med guacamole

Sådan gør du

  • 1 Bland krydderimix med øl.
  • 2 Læg kødet i et halvdybt fad og hæld krydderiblandingen over.
  • 3 Lad det marinere køligt ca. 1 døgn.
  • 4 Steg eller grill kødet på en varm oliepenslet pande 5-6 min. på hver side.
  • 5 Tag kødet af panden og lad det hvile.Tilbehør: Udkern peberfrugterne og skær dem og løg i strimler.
  • 6 Si den resterende marinade fra kødet og vend grønsagerne i lidt af den.
  • 7 Steg dem halvmøre på en stor pande i lidt olie.
  • 8 Guacamole: Skær avocadoerne i halve og fjern stenen.
  • 9 Tag frugtkødet ud af skallerne og mos frugtkødet med citronsaft. Flå tomaterne.
  • 10 Hak dem fint.
  • 11 Rør de hakkede tomater, knuste hvidløgsfed og olie i avocadomosen.
  • 12 Smag til med chili, salt og peber.
  • 13 Skær kødet i skiver eller strimler og anret dem med peberfrugterne, lune tortillas og guacamole.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Flankesteg med guacamole

Tip

Fajita Seasoning Mix findes i supermarkeder ved specialkrydderierne.

Har man blender er det nemt at komme alle ingredienserne til Guacomole heri og blende det sammen til mos.

Opskriften er udviklet af