Flamberet skinkemignon med svampe og broccoli

Sådan gør du

  • 1 Skær skinkemignonen ud i ca. 3 cm tykke skiver.
  • 2 Dup dem tørre med køkkenrulle og drys med salt og peber.
  • 3 Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 4 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 5 Skru ned til middel varme og steg videre 4-5 minutter på hver side.
  • 6 Tag kødet op og hold det varmt i stanniol. Skær champignonerne i halve og brun dem på panden ved kraftig varme i 5 minutter.
  • 7 Drys med salt og peber.
  • 8 Kom kødet tilbage i panden til de stegte svampe.
  • 9 Flambér evt. med cognac eller whisky.
  • 10 Tilsæt fløde, bouillon og krydderier.
  • 11 Udrør majsstivelse med vand.
  • 12 Hæld jævningen i saucen under omrøring.
  • 13 Varm saucen igennem og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Flamberet skinkemignon med svampe og broccoli

Opskriften er udviklet af