Flæskestegssandwich med rødkålssalat og grov sennepsmayo

Energiinformation

  • Energi 2240 kJ
  • Energi 533 kcal
  • Protein 27 g
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrat 34 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1 Rids stegen godt ned i sværene, læg den på en bageplade med bagepapir og krydr derefter godt med salt og peber. Steg den i forvarmet ovn ved 220-230° i ca. 25-30 min. indtil sværene er gyldne og sprøde. Skru ovnen ned på 185°, og lad den stege videre i ca. 45 minutter, indtil den er mør. Lad stegen hvile i 10 min. og skær den derefter i passende skiver. 
  • 2 Snit rødkål og løg meget fint og mariner den med saften fra ½ citron, smagt til med salt, i 30 minutter. 
  • 3 Rør sennep sammen med mayonnaisen, smag til med salt. 
  • 4

    Anretning

    Skær drueagurker, og æble i skiver, og lun bollerne. Smør bollerne med sennepsmayo og byg en flæskestegssandwich op med rødkål, agurker og æble.
  • {{recipeDoneText}} Flæskestegssandwich med rødkålssalat og grov sennepsmayo

Tip

Hvis der er rester, kan fedtet skæres fra og kødet bruges til Vitello tunatto.

Opskriften er udviklet af