Flæskesteg uden svær med bagte løg

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Svinekammen ridses på kryds og tværs med en skarp kniv – blot i overfladen endelig ikke langt ned i stegen.
  • 2 Brun stegen på en pande og placer den i et ildfast fad eller en lille bradepande.
  • 3 Den krydres med salt, peber og rosmarin og øl og vand hældes ved.
  • 4 Kom stegen i ovnen ved 185 grader i 50-60 minutter.
  • 5 Lad stegen trække 15-20 minutter før udskæring.
  • 6 Løgene pilles og skæres i kvarte, og de steges à la bløde løg på en pande.
  • 7 Bacon og svampe steges gyldne og vendes med de stegte løg og det hele smages til med salt og peber og vendes med persillebladene.
  • 8 Tilbered en god skysauce af saften fra bradepanden.
  • 9 Skær skiver af stegen og anret dem på et fad sammen med løg, bacon og svampene. Spis kogte kartofler hertil.
  • {{recipeDoneText}} Flæskesteg uden svær med bagte løg

Opskriften er udviklet af