Fjerkræ på salat med stegte æbler og æble chili chutney

Sådan gør du

  • 1

    Fjerkræ:

    Rist leveren på panden i olivenolie.
  • 2 Stænk den med portvin og krydr med salt og peber.
  • 3

    Æble chili chutney:

    Skær æblerne i både.
  • 4 Skær rødløget i tern.
  • 5 Fjern kernerne fra chilien og skær den i tern.
  • 6 Skær ingefær i tynde strimler.
  • 7 Svits halvdelen af æblerne sammen med rødløg, chili og ingefær.
  • 8 Tilsæt honning og eddike og lad det simre i 2 min.
  • 9 Jævn chutneyen med majsstivelse udrørt i koldt vand.
  • 10 Smag den til med salt og peber.
  • 11 Resten af æblerne svitses hurtigt på panden, så de ikke bliver for møre.
  • 12

    Servering:

    Anret den ristede lever på blandet salat og ristede æblebåde og server æble chili chutney til.
  • {{recipeDoneText}} Fjerkræ på salat med stegte æbler og æble chili chutney

Opskriften er udviklet af