Fiskesuppe med ising og persille

Sådan gør du

  • 1 Snit porrerne fint.
  • 2 Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.
  • 3 Kom porrer og kartofler i en gryde, og kog op med 1½ liter vand eller bouillon. Lad suppen småkoge i 15 min.
  • 4 Skyl og pluk persillen.
  • 5 Blend suppe, porrer og kartofler med persillen, og kom suppen tilbage i gryden.
  • 6 Skær isingfileterne i strimler, og kog dem i suppen i 1-2 min.
  • 7 Tag gryden af blusset, og rør forsigtigt fløden i suppen.
  • 8 Smag til med salt og peber.
  • 9 Servér suppen med groft brød eller flutes.
  • {{recipeDoneText}} Fiskesuppe med ising og persille

Tip

I stedet for ising kan du bruge rødspætte eller skrubbe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier